Vizes nyolcas

Köszöntő

Vizes Nyolcas, a mi uszodánk!

Missziónk, hogy az itt lakó polgároknak öröm legyen nálunk eltölteni a szabadidejüket, akár sportolni, akár kikapcsolódni érkeznek, akár gyermekeik sportolása miatt látogatnak hozzánk. Szentendre uszodájának a városban és a környező településeken lakók kiszolgálása a legfőbb célja. Rendszeresen szervezünk sportversenyeket és más rendezvényeket is vendégeink számára, valamint biliárd asztalunk és bowling pályáink is mind a környékbeliek aktív kikapcsolódását szolgálják. Célunk, hogy a V8 nem csupán egy klasszikus sportközpont legyen, hanem egy olyan közösségi tér, melyben a szentendreiek jól és otthon érzik magukat!

A szabadidőközpontban bérlőink által számos más szépséghez, egészséghez, sporthoz kapcsolódó szolgáltatást megtalál, mint a csomagolásmentes bolt és életmódközpont, kozmetika, fodrászat, szolárium, sportruházat és fitnesz terem.

A V8 nem csupán a sportolásról szól, hanem egy olyan rendezvényhelyszín, ahol eseményeket, konferenciákat és kulturális programokat szervezünk.

A Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpontot egy olyan elhivatott csapat vezeti, akik szívükön viselik az uszoda sorsát, hogy Ön, a szabadidejét hasznosan tölthesse el és mindezt egy igényes, tiszta, rendezett, valamint funkcionálisan is jól működő környezetben tehesse meg.

Látogasson el hozzánk, várjuk Önt sok szeretettel!