Vizes nyolcas

Köszöntő

Az Aquapalace Rendezvény- és Szabadidőközpont, V8 uszoda és wellness a Szentendrei lakosok kellemes közérzetét szolgálja.

Küldetésünk, Szentendre város és az Aquapalace Rendezvény és Szabadidőközpont V8 Uszoda elismertségének növelése.

Mottónk:  „Aquapalace Rendezvény- és Szabadidőközpont V8 Uszoda, ahol élmény a sportolás és a szabadidő eltöltése.”

Jövőképünk:  hogy az Aquapalace V8 Uszoda, a Szentendre – Dunakanyar régió elismert uszodai vízisport oktatási, akadémiai, edzési és rendezvény központja legyen, a lakossági úszás megtartásával.

Stratégiai célunk: a színvonalas, minőségi sport és szabadidős szolgáltatások nyújtása a Szentendre és a Dunakanyar régió lakosainak. Emellett a szolgáltatások magas színvonalú, hatékony ellátása, a közvagyon megőrzése, gondos kezelése és a rendelkezésre álló Szentendre Város támogatásának hatékony felhasználása.

A Társaság feladata: A Szentrendre Város Önkormányzat tulajdonában álló sportlétesítmény üzemeltetése. Az Önkormányzat sport és ifjúsági célú feladatai közül a lakossági szabadidős úszás, az ifjúsági úszásoktatás, a sportcélú úszás és uszodai vízisportok biztosításának színvonalas és hatékony ellátása.

Értékeink:  Szakképzett, elhivatott munkatársak járulnak hozzá, hogy a látogatók a szabadidejüket kényelmesen tölthessék el, egy tiszta, rendezett, szervezett és funkcionálisan jól működő környezetben.  A V8 ötcsillagos minősített uszoda*****. A V8 uszoda fenntartja a minőséget, minőségbiztosítási és a látogatói észrevételeket kezelő rendszerrel.

Rendszeresen szervezünk sportversenyeket és más rendezvényeket is vendégeink számára. Rendezvénytermeink, tetőteraszunk, a Bowling Bistro, valamint biliárd asztalaink , bowling pályáink és a dunaparti Postás Strand a helyi lakosok aktív kikapcsolódását szolgálják.

Célunk, hogy a V8 ne csupán egy klasszikus sportközpont legyen, hanem egy olyan közösségi tér, melyben a szentendreiek jól és otthon érzik magukat!

A szabadidőközpontban számos más a szépséghez, egészséghez, sporthoz kapcsolódó szolgáltatást megtalál, mint a kozmetika, fodrászat, szoláriumsportruházat, fitneszterem és cukrászda.

A V8 sportlétesítmény nem csak a sportolásról szól, hanem egy olyan rendezvényhelyszín, ahol eseményeknek, konferenciáknak és kulturális programoknak biztosítjuk a helyszínt.

Az Aquapalace Rendezvény- és Szabadidőközpontot egy elhivatott csapat vezeti, akik szívükön viselik az uszoda sorsát, hogy Ön, a szabadidejét hasznosan tölthesse el egy igényes, tiszta, rendezett, valamint funkcionálisan is jól működő környezetben.

Látogasson el hozzánk, várjuk Önt sok szeretettel!