Vizes nyolcas

GYIK

Hasznos tudnivalók egy helyen.

 

Milyen típusú bérletek válthatók a V8 Uszoda és Wellnessben?

Alapvetően két fajta bérlettel rendelkezünk, ezek az Egyesületi és a Vendégbérletek. Az alkalmak felhasználásával vagy a lejárati dátumot követően minden bérlet automatikusan törlésre és bevonásra kerül. A bérletek a lejárati dátum után törlődnek, nincs lehetőség az újra töltésre, pénz visszafizetésre vagy hosszabbításra, a fel nem használt alkalmak elvesznek. Új bérlet vásárlására van lehetőség.

Egyesületi bérlet: – valamely egyesület által szervezett tanfolyamra, edzésre teszi lehetővé a belépést. A foglalkozás kizárólag az adott egyesület által bérelt pályán és a foglalás idejében történik. A pályabeosztás megtekinthető a pénztárnál. Az Egyesületi bérlet szekrényhasználatot nem foglal magában, illetve a lejárati dátumot követően érvényét veszíti.

Hova tehetem gyerekem ruháit?

A cipőket a pénztár mögött kialakított cipőtárolókban kérjük elhelyezni. A gyermek a többi ruháját a csoportos öltözőben tárolhatja vagy beviheti magával a medencetérbe, ha váltott kisérőjegyet. Az öltözőben és a medencetérben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Vendégbérlet: – minden bérlet csak hétköznap érvényes a belépésre, reggel 06.00-08.00 között. Minden érvényes belépő ebben az időszakban a finnszauna használatra jogosít. A bérlettel egyedi programok nem látogathatóak, különbözet megfizetésére nincs lehetőség.

Nyugdíjas és gyerek bérlet: – 10 alkalmas belépésre jogosító plasztik kártya. Belépéskor a pénztárnál kérjük bemutatni, regisztrálni, ahol az érvényesítést követően a bérlet típusának megfelelő színű karszalagot, karórát biztosítunk, amivel tudja a vendég a hozzárendelt szekrényt használni, valamint ennek segítségével lehet az uszoda és a wellness térbe be- és kijutni.

Felnőtt bérlet: – 10 és 150 alkalmas bérlet-karóra biztosítja a belépést, automatikus szekrény kiadást és ki-belépést  a pénztár igénybevétele nélkül. Lehetőség van plasztik kártyát kérni karóra helyett, de akkor a belépésnél a pénztárnál kell regisztrálni, szekrény kiadásáért és karóráért.

10 alkalmas bérletek esetén egyszerre több belépés is lehetséges az adott bérlettel.

Részletes árlistához kattintson ide! >>>

Az áthelyezett munkanapok hogyan érintik az uszodát, használható-e a hétköznapi kedvezményes bérlet ezeken a napokon?

A V8 Uszoda és Wellness egész évben nyitva van (átlagosan az év 350 napján), így az áthelyezett munkanapok nem érintik, hiszen itt minden nap munkanap. Ennek megfelelőn minden hétvégén a hétvégi áraink érvényesek, a hétköznapi kedvezményes bérleteket ilyen esetekben nem tudjuk elfogadni. Hétköznapra eső ünnepnap esetén is ezek a szabályok érvényesek.

Hétköznapra eső ünnepnapokon milyen árak érvényesek?

Minden hivatalos állami ünnepnap alkalmával a hétvégére vonatkozó árlista és bérlet használat érvényes. Ezeken a napokon a hétköznapi kedvezményes bérleteket nem tudjuk elfogadni.

Hogyan tudom meghosszabbítani a lejárt bérletemet?

A vendégbérletek a befizetéstől számított adott napig érvényesek, hosszabbításra nincs lehetőség. A bérletekkel vásárolt alkalmak felhasználására a naptári napok állnak rendelkezésre, ezután a fel nem használt alkalmak elvesznek és a bérlet érvénytelen lesz automatikusan. Az árlapon szereplő hatályos bérlet újbóli megvásárlásával azonban lehetőség nyílik új bérlet vásárlására a  korábbi bérlet leadásával.

Mit kell tudni a szekrények használatáról?

Szekrényhasználat az uszoda és wellness jegyhez, valamint a vendégbérlethez jár. A használathoz a pénztárostól kapott karórát, karszalagot a szekrénysorok végén található leolvasó terminálhoz szükséges érinteni. A terminál kiírja a karszalaghoz tartozó szekrény számát és kinyitja azt. A cipő kivételével minden ruházatot és táskát az öltözőszekrénybe kérünk elhelyezni. Az ajtó behajtása utáni kattanó hang jelzi, hogy a szekrény bezáródott, de minden esetben érdemes ellenőrizni a szekrény fogantyúját enyhén meghúzva. Amennyiben a szekrénybe a kapacitásánál nagyobb mennyiségű ruházat kerül elhelyezésre, előfordulhat, hogy nem záródik megfelelően. A cipőket az öltözőtér elején ebből a célból kialakított cipőtároló bútorok polcaira kérjük elhelyezni. A szekrényekben és közös öltőzökben tárolt értékekért felelősséget nem vállalunk. Az értékmegőrző térítésmentesen igénybe vehető.

Miért csak 16 óráig tartózkodhatnak gyermekek a wellnessben?

A wellness alapvető funkciója, hogy felnőtt vendégeinket ellazítsa, feltöltse, ezért nagyon fontos, hogy számukra csendet és nyugalmat biztosítsunk. Ezért a 14 év alatti gyermekek hétvégén és ünnepnapokon 16 óráig látogathatják a wellness részleget.

Milyen jegyet vegyek, ha csak öltöztetni szeretném a gyermekemet?

Abban az esetben, ha a medencetérbe nem kíván bemenni, csupán az öltöztetésben szeretne segédkezni, öltözőjegyet szükséges vásárolnia. Ennek a jegynek a bevezetése mind a szülők, mind a gyermekek érdekeit szolgálják, ugyanis az öltöző méreténél fogva sajnos nem tud egyszerre nagyobb tömegeket kiszolgálni. Várhatóan a jegy bevezetésével csak azok mennek be öltöztetni gyermeküket, akiknél valóban indokolt. A jegy egyszeri megvásárlása két belépésre jogosít az adott napon, így a gyermek öltözködését az óra megkezdése előtt és utána is lehet segíteni. Az öltöztetőjegy, csak az öltöző területének használatára jogosít, nem jogosít a foglalkozás alatt medencetérben tartózkodásra.

Az öltöztetés után, a foglalkozás alatt a hely szűke miatt kérjük, fáradjon ki földszinti hallba! Köszönjük az együttműködését!

Milyen jegyet vegyek, ha meg szeretném nézni a gyermekem egyesületi foglalkozását, de nem kívánok a vízbe menni?

Amennyiben meg szeretné tekinteni gyermeke foglalkozását, úgy kísérőjegyet szükséges vásárolnia. A kísérőjegy egyszeri belépésre jogosít, az öltöztetés segítésére és az adott foglalkozás, utcai ruházatban, cipó nélküli megtekintésére szolgál, szekrényhasználatot nem tartalmaz. A kísérőjegy az úszó- és a tanmedence használatára nem jogosít. Az öltözőben és a medencetérben papucs használata kötelező, lábzsákot 100,-Ft ellenében tudunk biztosítani. A kisérőjegy csak bérelt sávon tartott foglalkozás megtekintésére jogosít. Iskolai testnevelés óra esetében kisérőjegy nem érvényes.

Mennyibe kerül a családi jegy? – Családi vasárnapok a V8 Uszoda és Wellnessben

A legalább három fővel érkező családok 30%-os kedvezménnyel vásárolhatnak Uszoda + Wellness belépőt. A kedvezmény csak minimum 3.350 Ft értékű belépő vásárlásnál vehető igénybe, fényképes igazolvány felmutatásával. (A családdal érkező további vendégekre a teljes árak vonatkoznak).

Két (2) év alatti gyermekek belépése ingyenes a V8 Uszodába, a fenti kedvezmény a 2 év feletti gyermekekre vonatkozik. Gyermekek 14 év alatt csak szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 10-16 óráig maradhatnak a wellness-ben.

Hol lehet az értékeket elhelyezni?

Az értékek tárolására a pénztár melletti értékmegőrző szekrényekben van mód, amelyekhez kulcs a pénztárostól kérhető. Az értékmegőrző kulcsának elvesztése vagy megrongálódása esetén 1500 Ft fizetendő.

Milyen az öltöző elrendezése?

Az öltözőben egyéni öltözőfülkék találhatóak, nincsen külön férfi és női oldal. Az öltöző két oldalán fiú és lány csoportos öltözők vannak, melyek az óvodás és iskolás csoportok öltöztetésének segítésére szolgálnak. Az öltözőfülkék és a szekrénysorok után jobb oldalon találhatóak a női, bal oldalon a férfi mosdók és zuhanyzók. Az öltöző végén található folyosó köti össze az uszodát és a wellnesst.

Hol szabad dohányozni?

Az egész létesítmény területén tilos a dohányzás. Az erre kijelölt egyetlen hely a főbejárat mellett található, a bejáratoktól legalább öt (5) méterrel.

Hol vehetők át a talált tárgyak?

A talált tárgyakat minden este összegyűjtjük és maximum egy hétig tároljuk. Amennyiben rövid időn belül feltűnik, hogy valami az uszodában maradt, kérjük, időben jöjjön érte és keresse meg az öltözőben kihelyezett tárolóban.

Hol lehet étkezni?

Az uszoda és a wellness medenceterében, teljes területén, valamint az öltözőben étkezni tilos. A V8 Rendezvény és Szabadidőközpontban épületen belül elérhető a Szilvanilla Süti Bár és Kávézó. A földszinti étteremi terület a szülök tartózkodási területe.

Hogyan tudok az uszodában tartózkodó oktatóval beszélni?

Az oktatóhoz a medencetérbe minimum kísérőjegy megvásárlásával, papucsban lehet bejutni. A pénztárosnak nem feladata az oktatók keresése, értesítése. Az oktatók és vagy egyesületek fogadóóráin, sürgős esetben a foglalkozás előtt a földszinti hallban. Kérjük, lehetőleg telefonon jelezzék az oktatóknak amennyiben oktatási időben beszélni szeretnének velük.

Hol tudom rendezni a V8 Uszoda és Szabadidőközpont által kínált egyéb szolgáltatások, programok árát?

Minden elérhető szolgáltatás megtalálható a honlapon. Jegyek (bowling, biliárd) az uszoda pénztárában (I. emelet) vásárolhatók meg.

Hogyan nézhetek sporteseményt a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpontban?

Sporteseményeket az uszoda pénztárában váltható lelátójeggyel lehet megtekinteni. A lelátójegy az úszó- és a tanmedence használatára nem jogosít.

Mit jelent a Kártyapótlási díj?

A bérletkártya (mágneskártya, karóra) megrongálódása vagy elvesztése esetén a belépéshez új kártyára lesz szükség, melyet az Uszodavezető állít ki. A megrongálódott, elveszett kártya pótlási díja 1.500 Ft.

V8 Honlap és közösségi média  

Az Aquapalace Rendezvény és Szabadidőközpont V8 uszoda – Wellness hivatalos honlapja https://v-8.hu/ és csak az onnan elérhető Facebook tartalmáért vállal felelőséget a V8 Vezetése.

 

Szentendre 2021. november