Vizes nyolcas

Szaunaprogramok

Profi szaunamesterek a Vizes Nyolcas Wellness-ben!

Különleges minőségű természetes illatok Belgiumból, négy szaunaprogram!  A 12-15 perces zenés, aromaterápiával fűszerezett szaunaprogramok természetes módon segítenek a test és a lélek egyensúlyának megteremtésében. Egészség, megtisztulás, a szív- és érrendszer edzése, immunerősítés, vidám társaság, jó hangulat, testi-lelki pihenés és a szauna sok egyéb jótékony hatása.

A Mesterek, a zene, a fények, a tematika, a hangulatok változnak, de a bőrápoló program nem: a citromos bőrtisztítást követően sós bőrradírozás majd mézes bőrápolás és a végén az igazi jeges hideg-forró zárás minden alkalommal. A wellness részleg a program ideje alatt fürdőruhamentes, a szaunákban a lepedő használata a teljes test alá kötelező. Kezdő szaunázók bátran kérdezzenek a Mesterektől!

Mikor?

Minden kedden és pénteken 17 órától 21 óráig a V8 Wellness mesterszaunájában.

Az éjszakai szaunaprogramok leírását itt találja!

Mennyibe kerül?

A wellness belépő és a szaunaprogramok ára összesen 3800 Ft / fő, mely egy adott napon a belépésre és az összes szaunaprogramon való részvételre jogosít.

Szaunalepedők

A szaunákban a lepedő használata kötelező, bérlésére nincs lehetőség! Szaunalepedők megvásárolhatóak a Vizes Nyolcas Pénztárában :

  • egyszer használatos lepedő: 400 Ft
  • vékonyabb lepedő: 1.100 Ft
  • vastagabb lepedő: 1.600 Ft

 

FONTOS: Wellness részlegünk befogadóképessége a szaunaprogramok alatt is véges: a maximális létszám 50 fő. Wellness részlegünk 14 éven aluli gyermekek számára minden nap 18 óráig látogatható, így ők a szaunaszeánszokon nem tudnak részt venni.

A szauna etikettet itt találja!

Szaunaprogramok