Vizes nyolcas

Bowling

A V-8 Uszoda és Szabadidőközpont földszintjén két biliárd asztal és egy négy sávos bowling pálya várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeinket. Az előtérben Drink Bar hideg üdítőket és márkás italokat, szendvicseket és más finom falatokat kínál az érkezőknek. A játékok mellett ülőgarnitúrák és asztalok adnak lehetőséget a kényelmes kikapcsolódásra és az ételek, italok
fogyasztására.
A Bowling Club kiválóan alkalmas családi és céges rendezvények helyszínéül, osztálytalálkozók, születésnapok csapatépítő tréningek megtartására. A pálya melletti rendezvényterem igénybevételével, akár 180 fős esküvőknek is helyet tudunk biztosítani.

NYITVATARTÁS:

HÉTKÖZNAP: 12-TŐL 21 ÓRÁIG
SZOMBATON: 10-TŐL 21 ÓRÁIG
VASÁRNAP: 10-TŐL 20 ÓRÁIG

PÁLYAFOGLALÁS: +36 30 563-5356

Bemutatkozás:

Cserny Zoltán vagyok, 2022 augusztus 1-től bérlem a V-8 Szabadidőközpont bowling pályáját és a hozzá tartozó vendéglátó egységet.

Az elmúlt 30 évet a vendéglátásban töltöttem, tulajdonosa és vezetője voltam Budapesten a Soproni Vendéglőnek, illetve ezzel párhuzamosan egy angyalföldi bowling pálya gasztronómiai hátterét is biztosítottam. Lehetőségem volt ott számtalan céges és családi rendezvényt megszervezni és a megrendelők étkezéssel kapcsolatos igényeiket kielégíteni.

Erős kötődésem van a bowling sporthoz is. 1981-ben ismerkedtem meg a játék alapjaival és 1997-től közel húsz éven át játszottam a magyar bajnokság első ligájában.  Az életem két meghatározó része a vendéglátás és a bowling sport. Most a lehetőség adott, köszönöm a bizalmat, szeretném jól csinálni.

Feladataink:

  • -Szentendre és vonzáskörzete lakosságát, fokozott reklámtevékenységgel meg kell ismertetni a szabadidőközpontban és ezen belül a bowling klubban rejlő lehetőségekkel.
  • -A  bowling klub szervezeti formájának egyesületi szintre történő emelése.
  • -Bowling és biliárd alapszintű oktatás lehetőségének biztosítása.
  • -Októberi kezdettel minden hónapban amatőr csapatversenyeket rendezünk 5 fős bowling csapatok részére. Ezzel egy időben egyéni biliárd versenyeket szervezünk.
  • -Két éven belül V-8 Bowling Kluba csapatot nevez a magyar bajnokságba.
  • -A szolgáltatások körének bővítése, csocsó asztal és darts táblák beállításával.

Kapcsolat:

Várom mindazon személyek jelentkezését, akik érdeklődést mutatnak a bowling és a biliárd sport iránt és szívesen részt vennének egy új sportegyesület megalakításában. Azok is bátran hívjanak, akik csak egy-egy órára vennék igénybe szolgáltatásainkat, vagy csak kérdéseik vannak ezen sportágakkal kapcsolatban.

Elérhetőségeink:

  • -Pályafoglalás: +36 30 563-5356
  • -Rendezvényszervezés, catering: 06 30 200 58 64

 

                                                                                          Cserny Zoltán

Bowling Bowling