Vizes nyolcas

Hírek

V8 vízminőség

A V8 Uszoda négy szinten ellenőrzi és követi a vízminőséget. A nyitvatartási időben az úszómester folyamatosan ellenőrzi a víz minőségét, hőmérsékletét, a tisztaságát, valamint a levegő hőmérsékletét. A gépészek naponta háromszor vízminta vétellel ellenőrzik a minőséget és a hőmérsékletet, melyet Üzemnaplóban rögzítenek. Az Üzemeltetési Szabályzat szerint egy  külső, független Labor havonta vesz vízmintát minőségi, kémiai és bakteriológiai vizsgálatra. . A mintavételt követően általában egy hét elteltével kapja meg a Társaság az eredményt, melyet továbbít a Kormányhivatal Járási Népegészségügyi osztálya felé. A Kormányhivatal Járási Népegészségügyi osztálya ezen felül tart a létesítményben ellenőrzéseket. Ezek a belső és hatósági vizsgálatok együttesen biztosítják, hogy a havi átlagos tizenegyezer látogató, melynek fele diák és utánpótlás sportoló, biztonságosan használhatja a V8 Uszoda medencéit.

Az év első négy hónapjában a V8 Uszoda és Wellness lakossági vendégforgalma, belépések száma szerint 20.000 volt és a sport belépések száma 23.000 fő. Négy vendégpanasz érkezett. Egy lábzsák használat, egy úszómedence vízhőmérséklet és kettő a rendezvényeknek köszönhető  lezárás miatt. Az első négyhónapban öt hatósági ellenőrzés volt, ahol az Üzemeltetési Szabályzatban leírtak szerinti működtetést ellenőrizték,  kiemelten a víz minőséget, a medence vizek előírt hőmérsékletének betartását, a vegyszer tárolást, a takarítási rendet és a tisztaságot. Minden eredmény megfelelő volt. Mindig van kötelezően úszómester a medencetérben, aki figyeli a vízminőséget, a vízhőmérsékletet és az uszodahasználat rendjét.

A V8 Uszoda munkatársai és vezetése mindent megtesz a havi 11.000 látogató biztonsága és komfort érzetének biztosítása érdekében.

 

A V8 Uszoda – Wellness vezetése és munkatársai várják Önöket!

Szentendre, 2023. 05. 09.

V8 vízminőség