Vizes nyolcas

Hírek

V8 fenttartható üzemelés

A V8 Uszoda és Wellness üzemeltetését az összefogás biztosítja. A Szentendrei Önkormányzat, a Sportért Felelős Államtitkárság, az egyesületek (7), a V8 Uszoda vezetése és munkatársai, valamint a Városi Szolgáltató közös összefogással biztosították, hogy 2022 év negyedik és 2023 első negyedévében a V8 Uszoda és Szabadidőközpont zavartalanul tudjon üzemelni. A 2023 évi üzemeltetés a jelenlegi ismereteik szerint fenntartható.
Az Sportért felelős államtitkárság támogatása csak a V8 Uszoda áram és távhő energia költségeire fordítható.
Szentendre Város éves szinten százmillió forinttal támogatja a V8 üzemeltetését. Az Államtitkárság eddig hetvenhét millió forinttal támogatta a V8 Uszodát.
AV8 Uszoda vezetése és munkatársai az elmúlt két negyedévben a távhő fogyasztásban -25% és az áramfogyasztásban is -23% megtakarítást ért el. A megtakarítások részben a kedvező időjárásnak, részben a meghozott vezetői döntéseknek köszönhetőek.
A V8 Uszoda 2023 február óta új gépészekkel dolgozik. A víztechnológia és a klórgáz felhasználás területén meghatározó karbantartások történtek. A medencék puffer tartályainak (6db) karbantartása a következő feladat. A jégkamra burkolása folyamatban van. A légtechnikai szűrők cseréje megkezdődött. Elkészült az első energetikai kimutatás, amely lehetővé teszi a bérlemények esetében elszámolni a megemelt energiákat.

A V8 vezetése mindent megtesz a fenntartható üzemeltetés biztosítása érdekében.
A V8 Uszoda és Wellness vezetése és munkatársai várják Önöket!

Szentendre, április
V8 Uszoda és Wellness vezetése

V8 fenttartható üzemelés