Vizes nyolcas

Hírek

SzaunaSzeánsz est

Kedves Vendégeink!

Minden szerdán és vasárnap várunk minden kedves érdeklődőt a szentendrei V8 létesítmény wellness világában SzaunaSzeánsz® estünkön.

Most vasárnap, szeptember 24-én, Bernhardt Niki és Gyula mesterek fognak lelazítani és élményt szerezni a 45 fős szaunában 18:00 és 21:30 óra között. Érkezni már 17:30-tól lehet.
Az estére megváltott 7.000Ft – os jegy a 4 szeánsz árát is tartalmazza a belépőjeggyel együtt. Kérünk lepedőt/padkendőt és kulacsot vagy műanyag poharat mindenféleképpen hozzanak magukkal!

A szeánszokon fürdőruha nélkül kell részt venni, szaunaszoknya /-ruha használata megengedett, de mindenféleképpen kell, hogy terítsenek maguk alá lepedőt / padkendőt!
A medencéket fürdőruhában és fürdőruha nélkül is lehet használni! (Szaunaszoknyában, szaunaruhában tilos!) Kerüljük a fedetlen intim testrésszel való sétálgatást és a másik vendéggel való beszélgetés kezdeményezését.

További kérdésekkel nyugodtan forduljanak majd Nikiékhez.

A szeánszokon kívül élménymedence, jakuzzi, merülő és jégkamra várja a vendégeket Kérjük vegyék figyelembe, hogy a helyszínen csak a szabad helyek függvényében tudnak jegyet váltani. Érdemes foglalni, amit ugyanezen a foglalási felületen le is lehet mondani.
Foglaljon és lazuljon egyet vasárnap: https://www.szauna-szeansz.hu/v8-szaunaszeanszok

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdvözlettel,

SzaunaSzeánsz® csapata

SzaunaSzeánsz est