Vizes nyolcas

Hírek

Ötcsillagos minősítést kapott az Aquapalace V8 uszoda

Másodszor is megkapta 2017 után az ötcsillagos minősítést a Szentendrei V8 uszoda, a Magyar Fürdősszövetség 2021 évi közgyűlésén, Harkányban. A Magyar Fürdőszövetség tagjai számára a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegye 2014 óta elérhető a hazai fürdők, uszodák számára. A védjegy minősítés megkülönböztet, hiteles információkat nyújt a vendégek számára a fürdők közötti választás során.

Az „uszodalétesítmény 5 csillaggal” tanúsító védjegy a Nemzetgazdasági Minisztérium által létrehozott és működtetett Nemzeti Tanúsító Védjegy. A védjegy alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a fürdőszolgáltatás-nyújtás minőségének a szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalára.

Az Aquapalace Rendezvény és Szabadidőközpont V8 Uszoda – Wellness elfogadja és alkalmazza a szakmai szövetség elvárásait a minősítésbiztosítási rendszer elvárásaiban. Az uszoda minőségi besorolásához szükséges alapkövetelmények elvárásai kitérnek az általános telepítési, működési, műszaki és higiéniai feltételekre, a szolgáltatások választékára, a humánfelkészültségre és szakképesítési követelményekre.

A V8 uszoda vezetése és munkatársai mindent közösen, együtt megtesznek az ötcsillagos minőség fenntartása érdekében.

 

Szentendre, 2021. 09. 24.

Ötcsillagos minősítést kapott az Aquapalace V8 uszoda