Vizes nyolcas

Hírek

Nyit a Postás Strand

Postás Strand 2021

Nyitás 2021.06.15. – Zárás 2021.09.30.

Nyitvatartási idő minden nap 8.00-20.00 óráig

 

Aquapalace Rendezvény és Szabadidőközpont V8 Uszoda-Wellness

Dunapart Postás Strand Szentendre

Az Aquapalace Rendezvény és Szabadidőközpont V8 Uszoda üzemelteti a Szentendre Város tulajdonában lévő Dunaparti Postás Strandot. A strand természetes vizű fürdőhely, mely a szentendrei Dunaparton az Eurovelo-6 kerékpárút mellett biztosít természetes vízi fürdőzést. https://strand.hu/strand/postas-strand-527

Az Aquapalace Szabadidőközpont Szentendre, Dunapart Postás Strand Szolgáltatásai

öltöző, játszótér, kerékpártároló, röplabdapálya, Gubó művészeti pihenő fészek, mobil kerti bútorok (20 db napágy), zuhanyzó, ivóvíz. A baba-mama szoba és berendezései 2021 évben a COVID miatt nem kerülnek kihelyezésre. A mosdók használata biztosított, a levegő és vízhőmérséklet minden nap feltüntetve.

 

Postáslido Bár – Teniszklub http://tenisz.postaslido.hu/

A bár a látogatók kiszolgálása mellett népszerű helyszíne a különleges, emlékezetes születésnapi rendezvényeknek. A gyerekek igazán jól érezhetik magukat egy-egy Sport-bulin, előzetes egyeztetés után különböző programok közül választhatnak.

 

Teddy Beach Bár

széles ital és étel választékkal  https://teddybeach.eatbu.com/?lang=hu várja a vendégeket. Ideális helyszín programok, rendezvények rendezésére és éjszakai zenei koncertekre.

 

A Postás Strand táblával és bojával kijelölt területe kellemes helyet ad a fürdőzéshez. Horgászni és kutyát, házi kedvencet bevinni a strandra nem engedélyezett. A Kutyás strand közvetlen a Postás Strand mellett van déli irányban.

Elérhetőség, Budapest – Szentendre Eurovelo-6 kerékpárúton kerékpárral vagy tömegközlekedéssel, Hévvel, Volánbusszal.

A Postás Strand használati engedélye, havi vízlabor eredménye és egyéb kiemelt információi elérhetőek az Aquapalace Rendezvény és Szabadidőközpont V8 Uszoda-Wellness és Szentendre Város hivatalos honlapján, továbbá a Strand facebook oldalán.

Szentendre, Aquapalace Postás Strand Vezetése

Nyit a Postás Strand