Vizes nyolcas

Aktuális

Jelentősen növekedett a V8-ban a lakossági vendégek száma

 

Mintegy 75%-kal növekedett a lakossági belépések száma az első negyedévben az előző év hasonló időszakához képest, és 30%-kal többen vásároltak bérletet. A wellness különösen nagy népszerűségnek örvendett a szentendreiek körében, 2023 első három hónapjához képest 800 fővel többen vették igénybe ezt a szolgáltatást.

A növekvő belépéseknek köszönhetően kedvezően alakultak a V8 első negyedéves bevételei is, az uszodai belépésekből származó forgalom 21%-kal, míg a wellness 50%-kal növekedett. Ez utóbbi növekedésben meghatározó szerepet játszott, hogy a tavalyi hasonló időszakhoz képest naponta átlagosan kilenccel több szentendrei pihent a wellnessben.

Az uszoda bérletes vendégforgalma az év első három hónapjában – változatlan árak mellett – mintegy harmadával  nőtt az előző év hasonló időszakához képest. Az éves bérletvásárlókat V8 logóval hímzett törölközővel ajándékozta meg az uszodavezetés. Június 22-től minden minden 10 alkalmas bérlethez egy ajándék V8 törölközőt adunk, amíg a készlet tart.

A V8 Uszoda sporttevékenységének vendégforgalma, valamint az iskolai úszásoktatás belépésszáma is növekedett, köszönhetően a V8 Uszoda és Wellness vezetője (Varga-Nagy Katalin) eredményes értékesítési munkájának: több sportegyesület és fizető iskola vette igénybe az uszoda szolgáltatásait ebben az időszakban.

Jelentősen növekedett a V8-ban a lakossági vendégek száma