Vizes nyolcas

Hírek

Húsvéti ünnepek - 2022 Köszönjük az 500 látogatást!

Húsvét vasárnap és hétfőn Tojásfa és nyuszifészkek várták a látogatókat a hallban. A vártnál kevesebb vadász volt sikeres Szentendre Város tojásvadászatán a V8 Rendezvény és Szabadidőközpontban. A mini csokitojásokból a V8 Uszoda-Wellnes pénztáránál lehet kifelé menet választani, amíg a készlet tart.

Az Aquapalace Rendezvény és Szabadidőközpont, V8 Uszoda-Wellness kedvező évet zárt 2021 évben. A nyitás óta először pozitív eredménnyel zárjuk az évet. Az átszervezett egységes kritériumrendszer, a belépő struktúra, a kedvező árak, a nyitva tartási idő átalakítása a munkatársak és vezetők hozzáállása, Szentendre Város Önkormányzatának üzemeltetési támogatása együttesen hatott a pozitív eredmények elérésére.

A húsvéti négynapos ünnepen, naponta 125 fő vette igénybe az Uszoda és wellness szolgáltatásokat. A látogatók az uszodába, a másik fele a wellness részleget vette igénybe. A húsvéti ünnepeken 25 százalékkal kevesebb látogató volt naponta, mint az előző három hónapban. A V8 Uszoda-wellness 2022 január-március hónapokban elérte a 15.000 fős lakossági látogatói számot. Ez napi 167 belépést jelent. A húsvéti ünnepek alatt eladott legtöbb jegyet a felnőtt látogatók vették, a nyugdíjasok 25 százalékkal kevesebben jöttek el a kikapcsolódni.

A V8 Uszoda munkatársai és vezetése szívesen fogad minden látogatót, különös tekintettel a járványhelyzet enyhülésére.

Kedves Szentendrei és Kistérségi lakosok, ne feledjék,
„Egy kicsi úszás és kikapcsolódás mindenkinek kell”.

Szentendre 2022.04.19.

Húsvéti ünnepek - 2022 Köszönjük az 500 látogatást!