Vizes nyolcas

Hírek

Év vége a V8 uszodában

Az Aquapalace V8 Uszoda-Wellness rendezvénytermeiben megbeszélések, fórumok, egyesületi, céges és családi programok, tánctanfolyamok vannak december hónapban.

A Szauna Világbajnokságon részt vett szaunamesterek tartanak esti és éjszakai programokat három vasárnap, december 5-én, 12-én és 19-én, délután négytől este kilenc óráig. Szilveszter este héttől – éjjel kettőig a wellness részlegben és a mesterszaunában különleges óév búcsúztató szauna program kerül megrendezésre. Jegyek még korlátozott számban elérhetőek a szaunaprogramokra.

A szaunamesterek készülnek a V8-ban megtartandó Világbajnoki fordulóra, amelynek időpontja 2022 június 10-12-én lesz előre láthatóan.

December első három vasárnapján (mikulás, advent, karácsony) 10.00—15.30-ig a gyerekek 14 éves korig ingyen és minden kedves wellness látogató 50% kedvezménnyel használhatja a wellness részleget.

Az uszodában a téli szünet alatt nincs iskolai testnevelés óra és minimális az egyesületi foglalkozások száma, ezért a lakosság ki tudja használni mind a nyolcsávot december utolsó két és január első hetében.

Az Ünnepi nyitva tartást kérjük ellenőrizze a V8 honlapján!

Kellemes Ünnepeket Kívánnak a V8 munkatársai és Vezetése!

Év vége a V8 uszodában