2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

A V8 szolgáltatásai

Bowling

Árak, pályabérlés, játékszabályok

Közvetlenül az étterem mellett található a 4 pályás bowling, ahol az „amatőr” szórakozni vágyókon kívül versenyzőket hívunk meg különböző kupákra, sportrendezvényekre, illetve céges rendezvényeket is szervezünk.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a bowlingpálya bérléseket és a billiárdot kizárólag az uszodai pénztár nyitvatartási idejében van lehetőség kifizetni!

(A pénztár nyitvatartása: hétfő-péntek 6.00-22.00, szombat 6.00-21.00, vasárnap 9.00-20.00 óráig. Utolsó pályabérlés zárás előtt 1 órával)

 

Cikk folytatása

Vízipók úszóóvoda, családi napközi, játszóház, gyermek megőrzés és medencés parti

 

Ha szeretné gyermekét egy vidám, hangulatos, sportos családi napköziben vagy játszóházban tudni, amíg a V8-ban sportol vagy dolgozik, akkor Csilla néninél a Vízipók Sportegyesületnél ezt megtalálja. 
 
A családi napközi, a játszóház a V8 földszintjén található az aula jobb oldalán hátul, az étteremnél 220 négyzetméteren dühöngő várral, labdamedencével és rengeteg játékkal.

 

Cikk folytatása

Parkolási lehetőség

Létesítményünk 85 férőhelyes mélygarázzsal rendelkezik. Behajtás, Budapest felől érkezve az épület elejénél balra, lefele.

Az első óra parkolás ingyenes, majd minden megkezdett óra 250 Ft.

A parkolásról ÁFÁ-s számla az uszoda pénztárában kérhető.