Vizes nyolcas

Hírek

Aquapalace első 100 nap

Aquapalace Kft tájékoztató

Első száz napja a 2020 évi negyedik ügyvezetőnek, aki december elején aláírta a munkaszerződését az Ügyvezetői feladatok ellátására.

Rövid bemutatkozás:

Dr. Juhász László Ph.D. tudományos fokozattal, MTA KT tagja, ötvenöt éve a hazai és nemzetközi szolgáltatásban (vendéglátás, szállodaipar, fürdőüzemeltetés, utazási iroda, turizmus vezetői beosztásokban), tizenöt év az egyetemi oktatásban (szálloda-, fürdő-vezetés és gazdálkodás, spa management) és képzés vezetői beosztásban (Hotel and Tourism Management).

Az Aquapalace Rendezvény- és Szabadidőközpont részlegei:

V8 Uszoda, Wellness, Spa, Szauna, Rendezvénytermek, Tetőterasz, Garázs, Dunaparti Postás Strand

A sportlétesítményt a COVID évében átlagosan minden Szentendrei lakos kétszer meglátogatta, nyolcvan százalékuk úszni jött és húsz százalékuk relaxálni a wellnessbe. A sportolói belépések száma húsz százalékkal volt kevesebb a lakossági látogatásoknál. A létesítmény és az üzemeltető Aquapalace Kft. is Szentendre Város tulajdonában van. A létesítmény bevételeinek egy negyedét a lakossági belépők és negyven százalékát Szentendre Város sport feladatainak ellátására biztosította. Az uszodával együttműködő tizenkét sportegyesület a bevételekhez összesen tizennégy százalékkal járult hozzá. Önkormányzati feladat a lakossági szabadidős sport támogatása, de nem kötelező feladata a versenysport támogatása.

 

Az Aquapalace Kft. ügyvezetői pályázó három kiemelt célja:

 

 • Az Aquapalace köztulajdonban álló kft képviselete és vezetése a törvényesség, a célszerűség és az eredményesség követelményei szerint.
 • Aquapalace V8 Uszoda és Szabadidőközpont zökkenőmentes üzemeltetése a szentendrei lakosok, vendégek, sportolók, munkatársak és Önkormányzat elégedettségére.
 • A szabadidőközpont színvonalas szolgáltatásaival az önkormányzati támogatás éves összegének csökkentése, a jóváhagyott éves üzleti tervben kitűzött piaci, emberi és gazdasági célok elérése.

 

     Aquapalace Kft. vezetésének és munkatársainak célja 2021 évre:

 

 • Járvány utáni újrakezdés és a lakosság bizalmának visszanyerése
 • Zavartalan, élményt nyújtó lakossági úszás biztosítása
 • Uszoda contra strand és Wellness, Spa, Szauna klasszikus értékeinek visszaállítása
 • Sportcélú vízfelület bérlésének egységes kritériumrendszerének alkalmazása
 • Iskolai úszás és rendezvény szegmensek erősítése

 

Aquapalace Kft. vezetésének és munkatársainak stratégiai céljai:

 

 • A tevékenységek minél magasabb színvonalú, hatékony ellátása, a szentendrei lakosok számára a lehető legjobb szolgáltatások nyújtása mellett, a közvagyon megőrzése és gondos kezelése, a rendelkezésre álló Szentendre Város támogatásának hatékony felhasználása.

 

    Aquapalace Kft. Rendezvény- és Szabadidőközpont V8 uszoda jövőképe:

 

 • Aquapalace V8 Uszoda Szentendre – Dunakanyar elismert uszodai vízisport oktatási, akadémiai, edzési, rendezvény és szabadidős központja.

 

    Aquapalace Kft. Rendezvény- és Szabadidőközpont küldetése:

 

 • Szentendre város lakosainak élmény legyen az úszás és a szabadidő eltöltése.

 

Az ügyvezető és munkatársai által megfogalmazott célkitűzések és értékek eléréséhez kérjük a lakosság támogató hozzáállását.

 

Szentendre, 2021 április 1.

Aquapalace első 100 nap