2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

V8 Wellness

A wellness a hosszú, egészséges és aktív élet iránti elkötelezettség, az egészségtudatos életmód szinonimája.... Térjen be hozzánk és töltődjön fel!

Az uszoda mellett, az első emeleten található a Wellness Paradicsom, ahol testileg és lelkileg is feltöltődhet. Merüljön el élménymedencénkben, kényeztesse magát szaunáinkban, masszázs szobáinkban, pihenje ki fáradalmait kényelmes pihenőinkben! 

Egy izzasztó edzés vagy kimerítő úszás után tökéletes felfrissülésben lesz része, a V-8-ban a sport és wellness egyedülálló módon találkozik egymással.  Létesítményünk  páratlan értéke, hogy a pazar pihenés és az aktív sport tökéletesen megfér egymás mellett.

A wellnes élményelemeinek működési ciklusa:

Élmény medence:

Nyakzuhany 10 perc
Padló pezsgő és pezsgőágy 10 perc
Szünet 10 perc
Ülő masszázs 10 perc
Szünet 5 perc
Oldalmasszázs 10 perc
Szünet 5 perc

Pezsgő medence: 5 perc szünet, 25 perc üzem.

Wellness részlegünk befogadóképessége - egészségügyi és higiéniai okok miatt - véges. A maximális létszám 50 fő. Megértésüket és türelmüket kérjük. Hétvégeken érdemes telefonon érdeklődni.

Wellness részlegünk 14 aluli gyermekek számára minden nap 18 óráig látogatható.

A diszkrét viselkedés elvárt.

Megértésüket köszönjük!

A wellnessről általában…

A wellness mesterséges szó, a well being (jól-lét) és a wholeness, azaz teljesség (mások szerint fitness) szavak összeolvasztásából született.

A wellness a hosszú, egészséges és aktív élet iránti elkötelezettség, az egészségtudatos életmód szinonimája. Jóval többet jelent, mint a betegség hiánya:  az optimális testi-lelki-szellemi jólét elérésére irányuló életforma. Egyik legfontosabb elve, hogy a betegségek megelőzése jóval fontosabb, mint a gyógyításuk, az utóbbi ugyanis jóval több energiát és erőfeszítést igényel. Emellett vannak betegségek amelyeknek a gyógyítása még nem is lehetséges, viszont tudatos életmóddal megelőzhető a kialakulásuk.

A wellness tulajdonképpen egy tanulási folyamat, amelynek során elsajátítjuk, hogyan hozhatunk olyan döntéseket, amelyek jobb életminőséghez vezetnek. Nem egyszeri kezelésekről van tehát szó, hanem egy hosszan tartó folyamatról, életmódról.

Az így kialakított életforma célja, hogy az emberi szervek működését stabilizálja, ellenállóvá tegye.

Térjen be hozzánk és töltődjön fel! Itt mindent megtalál egy helyen!