Vizes nyolcas

Éjszakai szauna

Profi szaunamesterek a Vizes Nyolcas Wellness-ben!

Különleges minőségű természetes illatok Belgiumból, négy szaunaprogram! A 12-15 perces zenés, aromaterápiával fűszerezett szaunaprogramok természetes módon segítenek a test és a lélek egyensúlyának megteremtésében. Egészség, megtisztulás, a szív- és érrendszer edzése, immunerősítés, vidám társaság, jó hangulat, testi-lelki pihenés – és a szauna sok egyéb jótékony hatása.

A Mesterek, a zene, a fények, a tematika, a hangulatok változnak, de a bőrápoló program nem: a citromos bőrtisztítást követően sós bőrradírozás majd mézes bőrápolás és a végén az igazi jeges hideg-forró zárás minden alkalommal. A wellness részleg a program ideje alatt fürdőruhamentes, a szaunákban a lepedő használata a teljes test alá kötelező. Kezdő szaunázók bátran kérdezzenek a Mesterektől!

Mikor?

Előre meghirdetett időpontokban, szombati napokon pedig 19 órától éjfélig a V8 Wellness Mesterszaunájában. A hétköznapi szaunaprogramok leírását itt találja!

Mennyibe kerül?

A szombati szaunaprogram ára 5.800 Ft/fő

Szaunalepedők

A szaunákban a lepedő használata kötelező, bérlésére nincs lehetőség! Szaunalepedők megvásárolhatóak a Vizes Nyolcas Pénztárában 1.600Ft-ért.

FONTOS: Wellness részlegünk befogadóképessége a szaunaprogramok alatt is véges: a maximális létszám 50 fő. Wellness részlegünk 14 aluli gyermekek számára vasárnaponként 10-18 óráig látogatható.

A szauna etikettet itt találja!

Éjszakai szauna