2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

Masszázs szolgáltatás

masszazs szigetNyitva tartás: 08:00-20:00 óráig

Bejelentkezés: 

Fáy Zoltán: +36 30 962-3383 
Győri Ildikó: +36 30 217-3519
Molnár Tünde: +36 30 233-7139

Masszőrök beosztása:

IdőpontHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
8-14 óraGyőri IldikóMolnár TündeGyőri IldikóMolnár TündeMolnár TündeGyőri IldikóFáy Zoltán
14-20 óraGyőri IldikóGyőri IldikóFáy ZoltánGyőri IldikóFáy ZoltánFáy ZoltánGyőri Ildikó

gyogymasszazs.info.hu frissítő, és gyógymasszázst nyújtó masszőrök és masszőzök gyűjtőhelye. Ha szakszerű masszázsra vágyik, itt nézzen körül!

Masszázs típusaink

Svéd masszázs:

A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok átmasszírozására irányul. Ily módon lazítja az izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájást, az anyagcsere fokozódásával a test salakanyagai gyorsabban távoznak. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés, a bőr visszakapja az eredeti fiatalos ruganyosságát, csökkenti a stressz okozta hatásokat.

Frissítő masszázs:

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek valójában lelki eredetűek, melyek visszatérő vagy állandó fájdalmat is okoznak, különösen a gerinc, a váll, a nyakterületén. A masszázsnak tartós hatása van a testi-lelki egészségünkre, általános közérzetünkre is. Csökkenti a fáradtságérzetet, nyugtató, pihentető és betegségmegelőző hatást vált ki.

Cellulit (fogyasztó) masszázs:

Természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a celluitot, más néven a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja a testkontúrt. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé teszi.

Aromarelax:

Az aromaolajok olyan különleges illóolajok, amelyek nagyon könnyen átjárják a bőrfelszínt, átjutnak a bőr felhámján, bejutnak a vérkeringésbe. Az illatterápia a természetes gyógymódok közé tartozik, emberi szervezetre gyakorolt gyógyerejét tudományosan is igazolták. Az illóolajok rendelkeznek általános fertőtlenítő, vizelethajtó, baktériumölő, gombaölő, konzerváló, görcsoldó és vérbőséget okozó fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, valamint speciális, az adott illóolajra jellemző hatással (nyugtató, relaxáló, stresszoldó).

Gyógymasszázs:

A gyógyító masszázs elősegíti az izmok relaxációját és megnyúlását (mint egy összetekert gumiszalag kigöngyölése), enyhíti a feszességet , továbbá elősegíti a toxinok eltávolítását. Serkenti a pangó területek friss vérellátását, friss tápanyagokat, oxigént szállít a fáradt izmoknak és segít az izomműködés során keletkező tejsav eltávolításában.

Szegment masszázs: 

A bőr, bőralatti kötőszövet és izom felöl reflexes úton, manuális ingerekkel befolyásolja a belszervek funkcionális állapotát.

Kötőszöveti masszázs:

A kötőszövet mechanikai ingerlésével normalizálja a vegetatív idegrendszer tónusállapotát.

Csonthártyakezelés:

A helyi hatásokon túl a távoli szervek reflektórikus befolyásolásával javítja a szervek működését.

Thai masszázs:

A thai masszázs többszáz éves hagyományokon alapuló, ősi, távol-keleti masszázs, mely alapvetően eltér az európaitól. Ez az úgynevezett szárazmasszázs, amely egyéb technikákkal ellentétben nem használ olajat, krémet. Nem az izmokat, hanem az akupresszúrás  pontokat ingerlik nyomásos technikával, masszázsruhán keresztül.

Shiatsu masszázs:

A Shiatsu (ejtsd: siacu) japán szó, jelentése ujjnyomás. Ezen masszázs típus alkalmazásában leggyakrabban az ujjnyomást használják, hasonlóan az akupresszúrához. Az erősebb nyomások kivitelezéséhez a tenyereket, a könyököt, a térdet és a talpat is felhasználják. Ezenkívül fontos szerepet kapnak a különböző nyújtó fogások is, hasonlóan a jógához.

Reflexmasszázs:

A talpon, kézen lévő reflexpontokon keresztül javítja a szervrendszerek működését és a testi, lelki állapotot.

Hátmasszázs:

A fizikailag elfáradt hátgerinc melletti és közötti izmok görcsének oldása, valamint a nyak-, váll terület frissítése.

Thai lábmasszázs:

A thai lábmasszázs eltér az itthon szokásos láb- ill. talpmasszázsoktól. A masszírozás combközépig történik, beleértve a térd alapos masszírozását is. Több mint egy kellemes közérzetjavító masszázs, a szervezet öngyógyító folyamatait is képes beindítani. A helyi kellemes érzet mellett kétféle távhatást is képes az egész szervezetre kifejteni. Egyrészt az energiapályákon keresztül segít a blokkok oldásában és az öngyógyító folyamatok beindításában, másrészt a reflexológia távhatásai is érvényesülnek. Hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, főként az anyagcsere betegségeknél. gerincbetegségeknél és mozgásszervi panaszoknál is eredményesen alkalmazható. lelki eredetű problémáknál is támogatja az egyéb kezeléseket.

A thai láb- és talpmasszázs nemcsak a talpat, de az egész lábszár és a térd hatékony masszírozását jelenti, speciális fogásokkal. Különleges még abban is, hogy egy „kis doktor”-nak nevezett segédpálcikát használ, mellyel nem csak a reflexpontokat kezeli, hanem masszázs mozdulatokat is végez.

A „kis doktor”: speciális pálcika, amely a masszőr és szakember kezében válik doktorrá! A láb energiapályáit felszabadítja, segítve ezzel a vér- és nyirokkeringést. Befejezésül, mint egy kényeztetésként, kaphat a páciens egy vállmasszírozást és fejmasszázst.

A masszázs teljes ideje kb.  60 perc

Bejelentkezés: 

Molnár Tünde masszőr, +36 30 233-7139

 

 

Fáy Zoltán 
Tel: 36-30-962-3383
Győri Ildikó 
Tel: 36-30-217-3519

Végzettségei:

 • §  Gyógymasszőr
 • §  Talpmasszázs (Reflexológia)
 • §  Cellulit masszázs
 • §  Alakformáló masszázs
 • §  Akupresszúra

Végzettsége:

 • §  Voll-elektroakupunktúra
 • §  Reflexológus
 • §  Frissítő svédmasszőr

A következő masszázsokat végezheti:

 • §  Gyógy masszázs
 • §  Nyirokmasszázs
 • §  Cellulit masszázs
 • §  Arc/Dekoltázs masszázs
 • §  Svéd nyugtató/frissítő masszázs   
 • §  Aroma masszázs
 • §  Hátmasszázs
 • §  Talpreflex

A következő masszázsokat végezheti:

 • §  Talpreflex
 • §  Arc/Dekoltázs masszázs
 • §  Aroma masszázs
 • § Hátmasszázs
 • §  Svéd nyugtató/frissítő masszázs
 • §  Cerade Jade ágyas masszázs

 

Masszázs árak