Vizes nyolcas

Szekrények

A V8 Uszoda és Szabadidőközpontban a beléptetés és a különböző szolgáltatások igénybevétele egy karra csatolható, műanyagból készült „órával” lehetséges. Minden kedves vendégünk jegyvásárlás vagy bérletalkalom érvényesítés után egy, az általa vásárolt szolgáltatásnak megfelelő színű órát kap. Ez az óra használható az öltözőben és a medencetérben, illetve a wellnessbe való be-, majd kilépéshez is.

A V8 Uszoda és Szabadidőközpont öltözőszekrényei is ezzel az órával hozhatóak működésbe. Jegyvásárlás vagy a bérletalkalom érvényesítés során a számítógépes rendszerünk az órához hozzárendel egy öltözőszekrényt. A szekrényének számáról belépés után két, az öltözőszekrény sorok végén található, információs panelen tud tájékozódni. Érintse az órát az információs panel megfelelő részéhez és a panel megjeleníti, mely öltözőszekrényt tudja használni! Ezek után keresse meg a számozott öltözőszekrényt, majd érintse az órát 3 másodperc hosszan a zárszerkezetéhez! Ezek során egy ciripelő hangot fog hallani, ami azt jelenti, a szekrény kinyitásra kész. Nyissa ki a szekrényt, pakoljon bele, majd zárja be azt! A szekrények az ajtó becsukásával automatikusan záródnak.

Miután befejezte a sportolást, relaxálást és visszatér az öltözőbe, érintse az órát ismét 3 másodperc hosszan a megfelelő számú szekrény zárszerkezetéhez! Ezek során egy ciripelő hangot fog hallani, ami azt jelenti a szekrény kinyitásra kész. Nyissa ki a szekrényt, pakoljon ki belőle!

Távozás előtt kérjük a szekrénye ajtaját zárja be!

A beléptető és öltözőszekrényeket nyitó órákat a távozáskor minden esetben le kell adni a pénztárban!