2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

Vízipók úszóóvoda, családi napközi, játszóház, gyermek megőrzés és medencés parti

 

Ha szeretné gyermekét egy vidám, hangulatos, sportos családi napköziben vagy játszóházban tudni, amíg a V8-ban sportol vagy dolgozik, akkor Csilla néninél a Vízipók Sportegyesületnél ezt megtalálja. 
 
A családi napközi, a játszóház a V8 földszintjén található az aula jobb oldalán hátul, az étteremnél 220 négyzetméteren dühöngő várral, labdamedencével és rengeteg játékkal.

 

vizipok jatszohaz1

 

Családi napközi, mini bölcsi és úszóóvoda
Családi napközink hétfőtől-péntekig várja reggel 7:30-tól délután 17 óráig a gyermekeket 1-5 éves korig. Programok: 
  • minden délelőtt úszás szakképzett oktatókkal
  • napi négyszeri étkezés (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna)
  • kisebbeknek ebéd után alvás
  • lehetőség angolra, gyerekjógára, IQ kuckóra (iskola előkészítő)
  • mondókák, énekek, kézműves foglalkozások
  • szezonális kirándulások, strand, lovaglás
Játszóház

Várunk mindenkit szeretettel 0-7 éves korig szülővel vagy szülő nélkül. Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 08:00-18:00, szombat-vasárnap: bejelentkezés alapján. Minden megkezdett óra 600 Ft.

 Gyermekmegőrzés

Csak néhány órára kellene vigyázni gyermekére? Amíg úszik, wellnessezik, fittnessezik, vásárol vagy szépítkezik, szívesen vigyázunk gyermekére. Szakképzett óvodapedagógusaink játszóházunkban vállalnak gyermek felügyeletet, előzetes bejelentkezés alapján. Ajánlott életkor: 1-7 éves korig. Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 08:00-18:00, szombat-vasárnap: bejelentkezés alapján. Minden megkezdett óra 600 Ft.

Szülinapi parti, medencés szülinap

Zártkörű játszóházas szülinapi parti dühöngő várunkban 220 négyzetméteren. Igény szerint: arcfestés, lufitekerés, bohóc és egyéb szolgáltatások. Extra: nálunk már medencés születésnap is rendelhető.

Érdeklődés, információ: Mattesz Csilla vezető edző

 Vizipók táboriszórólap 1

 Vizipók táboriszórólap 2

mobil: (06) 20 944 8533, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., web: www.vizipokse.hu