2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Praktikus tudnivalók egy helyen.

1. Hogyan működnek a bérletek?

Alapvetően 2 fajta bérlettel rendelkezünk, ezek az Egyesületi és Vendégbérletek.

Egyesületi bérletnek nevezzük azokat, melyek valamely egyesület által szervezett tanfolyamra, edzésre teszik lehetővé a belépést. Ezek a bérletek biztosítják a közvetlen áthaladást a kapukon. Az ilyen bérletekhez nem tartozik szekrény. A lejárati dátumot követően automatikusan törlődnek a rendszerből. Az egyesületi bérlettel csak akkor lehet bejönni, amikor az adott egyesületnek bérelt pályája van. A pályabeosztás megtekinthető honlapunkon, valamint a pénztárban és a medencék mellett.

Vendégbérletnek minősül minden nem egyesülethez köthető bérlet. Az ilyen típusú bérletekről minden alkalommal a pénztáros vesz le belépési alkalmat. Az érvényesítést követően a bérlet típusának megfelelő színű karszalagot ad át. A továbbiakban a karszalaggal lehet a hozzárendelt szekrényt nyitni, valamint a kapukon át közlekedni az uszodában vagy a wellnessben. A lejárati dátumot követően a bérlet bármikor újratölthető. A Vendégbérletek 2019. január 1-től befizetéstől számított 100 naptári napig érvényesek és nem meghosszabbíthatók. A 100 naptári nap lejárta után a fel nem használt alkalmak elvesznek, kivéve, ha a bérletet újabb 10 alkalommal töltik fel. Ilyen esetben az újratöltés időpontjától újraindul a 100 naptári nap. 10 alkalmas bérletek esetén egyszerre több belépés is lehetséges az adott bérlettel.

2. Hogyan kell használni a szekrényeket?

Szekrény az uszoda és wellness jegyekhez, illetve a vendégbérletekhez jár. A pénztárostól kapott karszalagot a szekrénysorok végén található leolvasó terminálhoz kell érinteni. A terminál kiírja a karszalaghoz tartozó szekrény számát és kinyitja azt. Öltözködés után a cipő kivételével minden ruházatot és táskát az öltözőszekrénybe kell tenni, majd kézzel becsukni. Az ajtó behajtása utáni kattanó hang jelzi, hogy a szekrény bezáródott, de minden esetben érdemes ellenőrizni a szekrény fogantyújának enyhe húzásával. Amennyiben a szekrénybe a kapacitásánál nagyobb mennyiségű ruházat kerül elhelyezésre, előfordulhat, hogy nem záródik megfelelően. A cipőket az öltözőtér elején ebből a célból kialakított cipőtároló bútorok polcaira kérjük elhelyezni. A szekrényekben tárolt értékekért felelősséget nem vállalunk.

3. Milyen jegyet vegyek, ha csak öltöztetni szeretném a gyerekemet?

Abban az esetben, ha a medencetérbe nem kíván bemenni, csupán az öltöztetésben szeretne segédkezni, 100,- Ft öltözőjegyet szükséges vásárolnia. Ennek a jegynek a bevezetése mind a szülők, mind a gyermekek érdekeit szolgálják, ugyanis az öltöző méreténél fogva sajnos nem tud egyszerre nagyobb tömegeket kiszolgálni. Várhatóan a jegy bevezetésével csak azok mennek be öltöztetni gyermeküket, akiknél valóban indokolt. A jegy egyszeri megvásárlásával két belépésre jogosít az adott napon, így a gyermek öltözködését az óra megkezdése előtt és utána is lehet segíteni. A köztes időszakban a hely szűke miatt kérjük, fáradjon ki az előtérbe.

4. Milyen jegyet vegyek, ha meg szeretném nézni a gyermekem óráját, de nem megyek vízbe?

Amennyiben Ön az öltöztetésen túl szeretné megtekinteni gyermeke foglalkozását is, úgy kísérőjegyet szükséges vásárolnia, ennek 500,- Ft az ára. A kísérőjegy egyszeri belépésre jogosít, az öltöztetés segítésére és az adott óra megtekintésére szolgál, szekrény nem jár hozzá. A kísérőjegy az úszó- és a tanmedence használatára nem jogosít. Az öltözőben és a medencetérben papucs használata kötelező, lábzsákot nem tudunk biztosítani.

5. Testvérek esetén milyen kedvezményt vehetek igénybe?

Testvérkedvezmény kizárólag a 10 vagy 20 alkalmas egyesületi bérletek vásárlásakor vehető igénybe. A kedvezmény mértéke:

  • 1. bérlet árából - 0%
  • 2. bérlet árából - 10%
  • 3. bérlet árából - 20%
  • 4. bérlet árából - 50%

6. Mennyibe kerül a családi jegy? - Családi vasárnapok a V8 Wellness-ben

2019. október 27-től minden vasárnap a családoké a V8 Wellnessben!

2019. október 27-től kezdve MINDEN VASÁRNAP 30%-os kedvezménnyel vásárolhatnak Uszoda+Wellness belépőt a legalább 3 fővel érkező családok.

A kedvezmény 2 felnőtt+1 gyerek vagy 1 felnőtt+2 gyerek belépése esetén vehető igénybe. (A családdal érkező további vendégekre a teljes hétvégi ár vonatkozik).

2 év alatti gyermekek ingyen léphetnek be a V8 Uszodába, így a kedvezmény a 2 év feletti gyerekeknre vonatkozik.

A családdal érkező további vendégekre a teljes hétvégi ár vonatkozik.

A Családi vasárnapokon a 14 év alatti gyermekek zárásig maradhatnak a wellness-ben.

 

7. Miért csak 18 óráig mehetnek gyermekek a wellnessbe?

A wellness alapvető funkciója, hogy felnőtt vendégeinket ellazítsa, feltöltse, ezért nagyon fontos, hogy számukra csendet és nyugalmat biztosítsunk. Ezért a 14 év alatti gyermekek minden nap 18 óráig látogathatják a wellness részleget.

A Családi vasárnapokon viszont a 14 év alatti gyermekek zárásig maradhatnak a wellness-ben.

8. Az áthelyezett munkanapok hogyan érintik az uszodát, használhatom-e a hétköznapi kedvezményes bérletemet?

Mivel a létesítmény minden nap nyitva van átlagosan az év 351 napján, így minket az áthelyezett munkanapok nem érintenek, hiszen nálunk minden nap munkanap. Emiatt hétvégén a hétvégi árlistánk érvényes, így a hétköznapi kedvezményes bérleteket sem tudjuk elfogadni. Hétköznapra eső ünnepnap esetén is ezek a szabályok érvényesek.

9. Hétköznapra eső ünnepnap alkalmával melyik ár érvényes az árlistáról?

Minden hivatalos állami ünnepnap alkalmával a hétvégére vonatkozó árlistánk érvényes. Ilyenkor a hétköznapi kedvezményes bérletek nem használhatóak.

10. Hogyan tudom meghosszabbítani a lejárt bérletemet?

A Vendégbérletek 2019. január 1-jétől befizetéstől számított 100 naptári napig érvényesek és nem meghosszabbíthatók. A bérletekkel vásárolt alkalmak felhasználására tehát 100 naptári nap áll rendelkezésre, ezután a fel nem használt alkalmak elvesznek.

Lehetőség van a bérlet újbóli feltöltésére, a kártyán található bérlettípus újbóli megvásárlásával, ez esetben a fel nem használt alkalmak automatikusan hozzáadódnak az új alkalmakhoz, a bérlet érvényessége a vásárlástól számított újabb 100 naptári napig tart.

Az egyesületi bérletek 100 nap után automatikusan törlődnek, így azokat nem tudjuk meghosszabbítani.

11. Mit takar a klasszikus wellness kifejezés?

Jelenleg minden kedden és pénteken 19 órától a klasszikus wellness szabályai érvényesülnek, amely azt jelenti, hogy ilyenkor a wellness részleg egész területe fürdőruhamentes, beleértve a medencéket is. Azért kapta a „klasszikus” elnevezést, mert nyugat és kelet-európában is régóta létezik ez a fajta használat, így megszokottnak számít. A programok igénybevételéhez szükséges a wellness jegy, valamint a szauna programokra szóló jegy (1600 Ft) megvásárlása, mellyel az adott időben bármennyi programon részt lehet venni.

12. Közgyógy igazolvánnyal milyen kedvezményt lehet igénybe venni?

A közgyógy igazolvánnyal rendelkezőknek lehetőségük van olyan bérletet vásárolni, amely a vásárlástól számított 1 évig érvényes. Ennek az ára egyszeri 20.000,- Ft. A bérlet igénylésénél minden esetben az ügyvezető igazgató jóváhagyása szükséges, ezért be kell mutatni azt az igazolást, melyben orvos által igazolva van, hogy az igazolvánnyal rendelkező valamely fogyatékossággal rendelkezik. Az igazgató jóváhagyása után az igazolás és a közgyógy kártya fénymásolatát az irodában iktatjuk. A kártya tulajdonosával indokolt esetben egy fő kísérő ingyenesen bemehet. A közgyógyos bérletekhez szekrény nem tartozik, kérésre lakatot tudunk biztosítani a csoportos öltözőkben található szekrényekhez.

13. Az oktatójegyhez jár szekrény?

Az oktatójegy csak a szervezett tanfolyami órákon való részvételre jogosít, külön szekrény nem jár hozzá.

14. Hova tehetem gyerekem ruháit?

A cipőket a pénztár mögött kialakított cipőtárolókban kérjük elhelyezni. A gyermek a többi ruhát a csoportos öltözőben tárolhatja vagy beviheti magával a medencetérbe. Az öltözőben és a medencetérben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

15. Hol lehet az értékeket elhelyezni?

Az értékeket a pénztár melletti értékmegőrző szekrényekben lehet hagyni, ezekhez kulcsot a pénztárostól kell kérni. Az értékmegőrző kulcsának elvesztése vagy megrongálódása esetén 1500,- Ft fizetendő.

16. Milyen az öltöző elrendezése?

Az öltözőben egyéni öltözőfülkék találhatóak, nincsen külön férfi és női oldal. Az öltöző két oldalán fiú- és lány csoportos öltözők vannak, melyek az óvodás és iskolás csoportok öltöztetésének segítésére szolgálnak. Az öltözőfülkék és a szekrénysorok után jobb oldalon találhatóak a női, bal oldalon a férfi mosdók és zuhanyzók. Az öltöző végén található folyosó köti össze az uszodát és a wellnesst.

17. Milyen jegyet kell vennem a gyermekem magánórájára?

Minden magánórára az aktuális árlistában szereplő jegyeket kell megváltani, így 7 év alatti gyermeknek gyermekjegyet, 7 év felettinek diákjegyet, illetve felnőtt úszó belépőt. A diákjegy igénybevételéhez kérjük bemutatni az érvényes diákigazolványt.

18. Hol lehet dohányozni?

Az egész létesítmény területén tilos a dohányzás. Az erre kijelölt, egyedüli hely a főbejárat mellett található.

19. Hol vehetők át a talált tárgyak?

A talált tárgyakat minden este összegyűjtük, és maximum 1 hétig tároljuk. Amennyiben rövid időn belül feltűnik, hogy valami az uszodában maradt, kérjük, időben jöjjön érte, és keresse meg az öltözőben kihelyezett tárolóban.

20. Hol lehet étkezni?

Az uszoda teljes területén, valamint az öltözőben étkezni tilos. A wellness részlegen található a wellness bár, az itt elhelyezett asztaloknál és székeknél, ezen kívül a pénztár előtti folyosón szabad étkezni.

21. Hogyan tudok az uszodában tartózkodó oktatóval beszélni?

Az oktatóhoz a medencetérbe minimum kísérőjegy megvásárlásával, papucsban lehet bejutni. A pénztárosnak nem feladata az oktatók keresése, értesítése. Kérjük, lehetőleg telefonon jelezzék az oktatóknak amennyiben oktatási időben, oktatások közötti szünetekben beszélni szeretnének velük.

22. Hogyan tudok masszázst igénybe venni?

Masszázsra minden esetben előzetes telefonos bejelentkezés ajánlott. A masszázs árát közvetlenül a masszőrnek kell átadni. Amennyiben Ön SZÉP kártyával szeretne fizetni, arra a pénztárnál van lehetőség, ha Ön Győri Ildikó masszőrt választotta.

23. Hol tudok fizetni egyéb programok esetében?

Minden esetben (pl. mozijegy, bowling stb.) az uszoda pénztárában (I. emelet) vásárolható meg az igényelt szolgáltatás.

24. Hogyan tudok sporteseményt megtekinteni?

Sporteseményeket az uszoda pénztárában váltható, 500 Ft-os rendezvényjeggyel lehet megtekinteni. A rendezvényjegy az úszó- és a tanmedence használatára nem jogosít.

25. Mi a Szülinapos jegy?

A Szülinapos jeggyel ingyen jöhet be a Vendég a születése napján (személy- vagy diákigazolvány vagy Taj-kártya felmutatása mellett), amenniyben hoz magával egy másik belépő Vendéget. A kísérő vendég ebben az esetben teljes áron veszi igénybe a V8-at. 

26. Mi a kártyapótlási díj és a Letét?

A bérletkártya (mágneskártya) megrongálódása vagy elvesztése esetén a belépéshez új kártyára lesz szükség, melyet az Uszodavezető állít ki. A kiállítás díja 1.500 Ft.

2019. január 1-jétől 1.000 Ft Letét-et számítunk fel a mágneskártyákért, melyet a kártya visszaadásakor (pl a bérlet lejárta után) a pénztárban visszaadunk. 

Tehát ha egy kártyát valamilyen oknál fogva újra ki kell állítani, az 1.500 Ft kiállítási díjba + 1.000 ft Letétbe, azaz összesen 2.500 Ft-ba kerül - ebből az árból a kártya hibátlan visszaadásakor az 1.000 Ft Letétet visszaadjuk.