2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

V8 Fitness- HÁZIREND

A V8 Fitnessnek saját tulajdonosa van és önálló egységként működik az uszodától függetlenül!

A Sportlétesítmény igénybevételével a Vendég automatikusan elfogadja a Házirendben foglalt feltételeket. Az előírások többszöri és tudatos be nem tartása kizárást von maga után

 • Kérjük, hogy a Sportlétesítményt ill. az eszközöket mindenki rendeltetésszerűen használja, a terem állagát őrizze meg! Ennek érdekében kérje ki kollégáink segítségét. A nem rendeltetésszerű használat, ill. a berendezések használatához kapcsolódó előírások és munkatársaink által elmondott használati rendszabályok figyelmen kívül hagyása, valamint más – rajtunk kívül álló- ok miatt bekövetkező esetleges balesetért felelősséget nem tudunk vállalni.
 • A létesítmény területére előzetes regisztráció után lehet belépni.
 • Váltócipő használata az időjárási körülményektől függetlenül kötelező! Cipő nélkül (papucsban vagy zokniban vagy mezítláb) edzeni tilos.
 • A cardio- és erősítőgépeket érkezési sorrendben lehet igénybe venni. Előzetes bejelentkezésre sem telefonon, sem személyesen nincs lehetőség. Amennyiben valaki éppen használ egy edzőgépet, nincs lehetősége egy másik gép lefoglalására is ugyanazon idő alatt. Bizonyos csoportos órák tekintetében (trx, spinning) az előzetes időpontfoglalás kötelező, melyet bármelyik elérhetőségünkön megtehetnek.
 • Kérjük a gépek használat utáni rövid fertőtlenítését, különös tekintettel az érzékelő- és kapaszkodó felületekre.
 • Kérjük, hogy használat után az eszközöket saját helyükre visszahelyezni szíveskedjenek.
 • Higiéniai okokból kérjük, feltétlenül használjanak törölközőt, különösen, ha topban, atlétában edzenek. Félmeztelenül edzeni tilos.
 • A kondicionálóteremben 14 éven aluli gyermek nem, illetve életévét be nem töltött személy csak és kizárólag írásos szülői beleegyezéssel tartózkodhat.
 • Lámpákat, tv-ket önhatalmúlag kapcsolgatni tilos.
 • A termekbe nem zárható, vagy üvegből készült palackot bevinni tilos (beleértve a poharat is), étkezni tilos.
 • Kérjük a kulturált viselkedés szabályait betartani!
 • A V8 Fitness teljes területén tilos a dohányzás!
 • A Fitness bármely helyiségében elhelyezett tárgyakért – beleértve a szekrényekbe zárt értékeket is – felelősséget nem vállalunk.
 • A személy- és vagyonvédelem érdekében edzőtermünkben ill. a recepción videó megfigyelő rendszer működik. A felvételeket a jogszabályban meghatározott ideig tároljuk és harmadik személynek nem adjuk ki.

Néhány fontos információ:

Felhívjuk a figyelmet a bérletek érvényességi idejének pontos betartására. 2017.január 1-től nincs lehetőség bérlethosszabbításra. A fel nem használt alkalmak elvesznek, és sajnos nem tudjuk átvinni egy következő bérletre.

!DE! nincs kőből a szívünk, tehát ha a bérlet felhasználhatósági idejébe pont belelóg egy nyaralás, nyugodtan szólj nekünk - előre - és mi is igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni! Nyílván mi is a nyaralást választanánk :-) Ugyanez vonatkozik arra is, amikor valaki lebetegszik. Elég egy telefonhívás, vagy egy email, csak ELŐRE szóljatok; utólag nem áll módunkban egyezkedni.

Változás a gyorsjeggyel kapcsolatban:

A 60 perces gyorsjegyet 2017.január 1-től csak csúcsidőn belül van mód megváltani; hétköznap 06.00-10.00 és 16.00-22.00-ig.

Nyomatékosan felhívjuk figyelmeteket, hogy ez a jegytípus 60 percnyi edzést tesz lehetővé. E fölötti idő után különbözetet kell fizetni, mely minden esetben 390 Ft.

Köszönjük az együttműködést.

Változás a csoportos bérletekkel kapcsolatban:

Mint azt láttátok sajnos megszűntettük a havibérleteket. Helyette számos 'több alkalmas bérlet' közül tudtok választani (5alk / 10alk / 15alk / 20alk)

90 perces órák: a bérlettel rendelkező vendégeinknek kiegészítőjegyet kell váltani 90 perces órán való 90 percnyi részvételhez. Ez azt jelenti, hogy továbbra is van lehetőség 90 perces órára 1350 Ft-os jegyet váltani, viszont aki az óra teljes hosszán részt vesz, annak 300 Ft-ot plusszban kell fizetnie.

Ugyanez vonatkozik AYCM kártyás vendégeinkre: 90 perces órán való teljes részvétel esetén 300 Ft-os helyszínen fizetendő jegyet kell váltaniuk.

A törölköző használata ingyenes, cserébe a recepciós kollégák letétet kérhetnek. Kulcskiadáskor szintén!

Ha bármilyen kérdés felmerülne, vagy további információra van szükség készséggel állunk rendelkezésetekre; ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot személyesen vagy elérhetőségeink bármelyikén!

V8 Fitness- HÁZIREND

V8 Fitness- HÁZIREND

A V8 Fitnessnek saját tulajdonosa van és önálló egységként működik az uszodától függetlenül! A Sportlétesítmény...
Táplálékkiegészítők

Táplálékkiegészítők

A V8 Fitness partnere a SciTec Nutritionés a WEIDER.

Fitness szolgáltatások

Fitness szolgáltatások

A régió legmodernebb kardio és erőgépeivel, profi személyi edzőkkel várunk, hogy lefogyhass, átalakulhass...