2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

Fitness szolgáltatások

A régió legmodernebb kardio és erőgépeivel, profi személyi edzőkkel várunk, hogy lefogyhass, átalakulhass és növeld az állóképességedet!

Fitness részleg bemutatása

A V-8 Uszoda és Szabadidőközpont fitness terme a legújabb fejlesztésű kardio- és erőgépparkkal felszerelt.

V8Fitness2

A kardio gépcsalád tartalmaz futógépeket, lépcsőző gépeket, horizontális és vertikális kerékpárokat és ellipszisjárókat. A gépek könnyen kezelhető érintőképernyős monitorokkal vannak ellátva, amiken a tv csatornák, de akár kedvenc filmed is levetíthető (higiéniai okokból fej-, ill. fülhallgató kölcsönzésére nincs lehetőség). A terhelést a pulzusmérővel ellátott érintkezők segítségével saját igényidhez állíthatod a célodnak megfelelően.

Az erősítő gépek segítségével a különböző izomcsoportok célzottan fejleszthetőek, speciális igénybevételeknek megfelelően. Könnyen kezelhetőek, korlátozott izületi mozgástartományokban is használhatóak. A nehézségi fokozat 2,5 kilogrammonként állítható, a gyakorlatok helyes végrehajtását fényképábra segíti. Hölgy vendégeink részére a Lifefitness speciálisan köredzésre kialakított, könnyített gépparkunkat ajánljuk. A keményebb terhelést igénylőknek szabadsúlyos részlegünket ajánljuk, ahol 2 - 40 kg állnak a kézi súlyok rendelkezésre, továbbá megtalálhatóak a különböző fekpadok és az erőkeret is.
A kívánt cél hatékony eléréshez lehetőség van állapotfelmérésre és személyi edző segítségére is, valamint anyagcsere típusának megfelelően speciálisan összeállított táplálkozási és edzésprogramra. 

Gépparkunk

V8Fitness32 db taposó gép
3 db kerékpár
3 db elipszis tréner
6 db futópad
1 db sífutópad 

Erő és kondigépek

32 db, ami minden izom csoportot megmozgat
2 db keresztcsiga
5 db fekpad

V8 Fitness- HÁZIREND

V8 Fitness- HÁZIREND

A V8 Fitnessnek saját tulajdonosa van és önálló egységként működik az uszodától függetlenül! A Sportlétesítmény...
Táplálékkiegészítők

Táplálékkiegészítők

A V8 Fitness partnere a SciTec Nutritionés a WEIDER.

Fitness szolgáltatások

Fitness szolgáltatások

A régió legmodernebb kardio és erőgépeivel, profi személyi edzőkkel várunk, hogy lefogyhass, átalakulhass...