Vizes nyolcas

Hírek

Aquapalace V8 Uszoda Nyár 2021 Tájékoztató

Aquapalace V8 Uszoda Nyár 2021 Tájékoztató

Aquapalace Rendezvény és Szabadidőközpont V8 Uszoda nyári üzemeltetése (2021.06.12-2021.08.29) napig, iskolai szünet idejére. A szabadidős úszásra, nyári táborok fogadására, sportolói edzésekre, úszásoktatásra reggel nyolc órától este hétig van lehetőség. A kora reggeli és késő esti úszóktól elnézést kér a V8 vezetése és szeptembertől újra a megszokott időben várjuk Őket.  Az uszoda a szabadidős és sportolói úszás igényeire lett kialakítva, ezért nem felel meg a strand elvárásainak.

Júniusi kedvezmény, Szentendre Város lakosai június 12 (szombat) és július 11 (vasárnap) közötti időszakban hétköznapokon a nyugdíjas és diák kedvezménnyel azonos lista áron látogathatják az uszodát, lakcímkártya, diákigazolvány, nyugdíjas igazolás és védettségi igazolvány bemutatásával.

Wellness részleg, szombat és vasárnap a 16 év alatti gyermekes családok 10.00-16.00 óráig használhatják a honlapon és pénztárnál közzétett listaárakon a wellness részleget.

Wellness élmény, a pihenést, a rekreációt kereső vendégeink részére az élmény hétköznapokon délután kettőtől este hétig (kedd és péntek félhatig) és hétvégén négy órától este hétig biztosított. Délelőtti időszakban speciális gyermek foglalkozások vannak.

Wellness programok kedden, pénteken és szombaton. A wellness részleg öt órakor átáll a szauna és esti fürdőzés programokra hat órától kilenc, illetve huszonhárom óráig, ezek a programok egyedi jegyekkel látogathatók a szaunamester honlapján történt regisztrálással.

Akciós árak, a nyugdíjas hétköznapi uszoda-wellness nem lesz elérhető, mert a wellness 14 órakor nyit. Helyette van uszoda kedvezmény csak a nyári időszakra a nyugdíjasoknak 8-14 óráig 1.000 Ft.  A nyári időszakban a wellness részlegben 16-19 óráig 1.200 Ft kedvezményes wellness záró jegy kapható hétfő, szerda és csütörtöki napokon.  Rendszeresen lesznek adott időszakokra közétett akciós árak, Szentendre Város programjaihoz kapcsolódóan, például „Szentendre Gyereknap”.

Bérletek, a korábban kiadott bérletek, belépők, szekrényhasználatok és egyéb kártyák a járványra való tekintettel használhatók 2021.09.30-ig. A V8 vezetése a magas gazdasági és jogi kockázatok miatt csak rövidtávú tíz alkalmas – harmincnapos uszoda bérletet forgalmaz októbertől.

Cél, a jegyrendszer egyszerűsítése, átláthatóvá tétele.  A jegyárak 2021 évben és a korábbi években sem változtak. 2022 januárban várható áremelés, az inflációs mértéket három százalék ponttal meghaladó mértékben.  Az alacsony keresletű jegyek lekerülnek az árlistáról.

Közös teherviselés és szolidaritás nem a belépők olcsóságát jelenti, hanem azt, hogy aki használja az uszodát, megfelelő mértékben járuljon hozzá a költségekhez. Jelenleg a járvány idején minden egyes lakossági uszoda és wellness belépő árát azonos értékben támogatja az Önkormányzat, ez minden jegyre ötvenszázalék kedvezményt jelent.  A befizetett adókból Szentendre Város biztosítja, a lakosság közérzetének javítására, a gyermekek úszásoktatására és a sportolók támogatására az éves üzemeltetési támogatást.

 

Szentendre, 2021 május 26.

 

Nagy Katalin                                                                    Dr. Juhász László

Uszoda és Wellness Vezető                                                Ügyvezető