2000 Szentendre, Kálvária út 16/c.      

   +36 26 300 200

  • Nyitólap
  • Akciós bérletek felhasználási feltételei

Akciós éves uszodabérlet és éves uszoda+wellness bérlet felhasználási feltételei

Az akciós ÉVES USZODABÉRLET és akciós ÉVES USZODA+WELLNESS BÉRLET kizárólag a mindenkor aktuális házirend betartása mellett, az akció meghirdetését követően, a 2019. december 1. és 31. között vásárolt bérletekre értendők. A fenti bérletek 2019. január 1-től 2019. december 31-ig érvényesek, az alábbi kiegészítésekkel:

  • Az akciós ÉVES USZODABÉRLET és az ÉVES USZODA+WELLNESS BÉRLET névre szól, a kártyatulajdonos személyazonosságát a V8 Uszoda pénztári munkatársainak kérésére a személyigazolvány felmutatásával tudja igazolni, melynek érdekében a V8 Uszoda és Szabadidőközpont üzemeltetője, az Aquapalace Kft. rögzíti és kezeli a kártyatulajdonos alábbi adatait: Kártyatulajdonos neve (kötelező), Kártyatulajdonos személyigazolványszáma (kötelező), email-címe (nem kötelező) - A személyes adatok kezeléséről lásd a Tájékoztató 6. pontját.
  • Az akciós ÉVES USZODABÉRLET és az ÉVES USZODA+WELLNESS BÉRLET nem átruházható, az így megvásárolt szolgáltatásokat kizárólag a kártya tulajdonosa veheti igénybe, a bérlet teljes vagy részleges visszaváltására nincs lehetőség. A bérlet érvényesítéséhez és a belépéshez szükséges mágneskártya ára 1.000 Ft, amit az akciós ÉVES BÉRLET-ek árán felül kell megfizetni. Ezt az összeget a mágneskártya visszaadásakor a vásárló visszakapja, de a kártya elvesztése vagy megrongálása esetén újra meg kell vásárolni, pótlásra, cserére nincs lehetőség.
  • Az akciós ÉVES USZODABÉRLET lehetővé teszi a wellness részlegen található finn szauna használatát is hétköznap 6:00-10:00-ig, valamint szombati napokon 6:00-9:00-ig. A megadott időtartamon kívül kizárólag az úszómedence használatára jogosít, a wellness részleg szolgáltatásaira külön wellness belépőjegyet kell váltani.
  • Az akciós ÉVES USZODA+WELLNESS BÉRLET a Szaunaprogram szolgáltatást is nyújtó napokon (jelenleg kedd, péntek 19.00 – 22.00 között, szombat 19.00-24.00 között) a wellness részleg használatára csak szaunaprogram kiegészítő jegy vásárlása mellett jogosít belépésre.
  • Az épület egészében vagy egyes részeiben rendezvények, forgatások és egyéb különleges vagy zártkörű programok alatt, valamint rendkívüli események, a szolgáltatási idő csökkenése vagy a szolgáltatás leállítása esetén a belépésre, sávok használatára vonatkozóan korlátozások kerülhetnek bevezetésre. Ezekben az esetekben az akciós ÉVES USZODABÉRLET sem jogosít belépésre.
  • Az akciós ÉVES USZODABÉRLET és akciós ÉVES USZODA+WELLNESS BÉRLETi konstrukciókat a V8 Uszoda és Szabadidőközpont saját hatáskörben hirdeti meg, az akciók idején kívüli időszakban a mindenkori Árlistán szereplő bérleti konstrukciók és árak érvényesek. 
  • Adatvédelem: Kérjük vásárláskor a pénztárnál nyilatkozzon, hogy az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) 7. cikke, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény vonatkozó rendelkezései értelmében az Aquapalace Kft. adatkezelési tájékoztatóját (www.v-8.hu/adatvedelem) elolvasta, annak tartalmát megismerte és megértette, és az adatkezelési tájékoztató alapján hozzájárul személyes adatai (név - kötelező, személyigazolványszám - kötelező, email-cím - nem kötelező), az Aquapalace Kft, mint adatkezelő általi rögzítéséhez, és kizárólag saját marketing- és kommunikációs célú kezeléséhez.
  • Az akciós ÉVES USZODABÉRLET és az ÉVES USZODA+WELLNESS BÉRLET megvásárlásával és a V8 USzoda és Szabadidőközpont szolgáltatásainak igénybevételével Ön tudomásul veszi és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48.§ alapján önkéntesen, befolyásmentesen és határozottan hozzájárul ahhoz, hogy Önről a V8 Uszoda- és Szabadidő Központ területén fotó, videó vagy hangfelvétel készüljön. Hozzájárulásával felhatalmazza a V8 Uszoda- és Szabadidő Központ üzemeltetőjét az Aquapalace Kft-t, hogy az elkészült fotókat, felvételeket kizárólag saját marketing- és kommunikációs célra felhasználhassa és nyilvánosságra hozhassa.